Afsluit Toernooi met veel sport en gezelligheid
Uitgegeven op 16-05-2016 om 12:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Evenementen Commissie sluit traditiegetrouw het sportkalenderjaar af met een Afsluit toernooi, waar alle leden en supporters van Succes, Tonegido en Break Out voor uitgenodigd zijn. Zaterdag 21 mei zal in het teken staan van veel sport, hier en daar een huldigingen en natuurlijk veel gezelligheid.

Voordat het feestgedruis losbarst wordt er 's middags eerst nog flink gesport door de drie verenigingen. Om 14:00 uur gaan handballers , basketballers en voetballers de strijd aan in hun eigen sportdiscipline. Vanaf 16:00 uur komt iedereen samen in de kantine waar het Afsluitfeest van dit seizoen wordt gehouden. Zanger en ras entertainer Niels Mul zorgt tot circa 20:00 uur voor de muzikale omlijsting. Verder brand een bbq en er zijn weer vele mooie prijzen te winnen bij de onnavolgbare verloting.

Daarnaast zullen er enkele huldigingen plaatsvinden. En oud voorzitter Jan Buma zal bekend maken wie er dit seizoen in aanmerking komt van de 'Koen Vink' trofee. De trofee die dit jaar overigens een nieuwe insteek heeft gekregen. Het mooist gemaakte doelpunt staat niet meer centraal. In de plaats daarvan wordt een jonge voetballer gekozen die zowel binnen als buiten de lijnen positief van zich heeft doen spreken.

De Basketballers van Break Out hebben een eigen onderling toernooi in de sporthal en schuiven daarna gezellig aan in de kantine. Op het handbalveld komen onder meer de meiden van Tonegido B1 in actie tegen hun ouders, wat nu al en legendarische wedstrijd lijkt te worden. En de voetballers van Succes (senioren en A junioren) gaan de wei in voor het ABC toernooi. En daarmee komt het toernooi na enkele jaren van afwezigheid weer terug op de agenda. Opgave kan bij Bill Van Dijk of bij je desbetreffende leider.
Leden die geen vast elftal hebben of af een toe een balletje trappen kunnen zich uiteraard ook opgeven.
Ook de oud vierde spelers, die jaarlijks hun onvervalste kunsten nog vertonen op het voetbalveld, worden weer benaderd om voor nog één keer te schitteren.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Burgemeester Kolff - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...