De Wironruiters collecteren samen met Oranje Fonds
Uitgegeven op 09-05-2016 om 12:53  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Wironruiters collecteren samen met het Oranje Fonds in Hollands Kroon. De opbrengst is voor de Wironruiters en sociale initiatieven in Hollans Kroon.

Van het bedrag dat de Wironruiters ophaalt, krijgen zij zelf de helft. Daarmee kan de aanleg van de buitenbak bij de manege aan de Lonjeweg in Hippolytushoef worden voortgezet. Zij kunnen zo hun aanbod van wedstrijden, trainingen en lessen uitbreiden. Zo krijgen jong en oud de kans om in een veilige omgeving te kunnen leren paardrijden, mennen of rijden.
De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Hollands Kroon. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen willen bijdragen.”
Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Wieringer landbouw voor de oorlog - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...