Nieuwe trainingen ‘Gezond bewegen & afvallen’
Uitgegeven op 11-05-2016 om 17:54  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Na groot succes eerder dit jaar, start op maandag 23 mei een nieuwe reeks trainingen van het programma ‘Gezond bewegen & afvallen’ van Revalidatie- & Behandelcentrum Samen uit Schagen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Deelnemers van dit programma werken gedurende drie maanden onder begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist aan een gezonde(re) levensstijl.

Door de juiste combinatie van voeding en sporten wordt men niet alleen fitter, maar verdwijnen ook de overtollige kilo’s. De diëtist en fysiotherapeut van Samen helpen mensen hun voedings- en beweegpatroon te verbeteren, om zo het gewenste gewicht te bereiken en behouden.

Hoe ziet het programma eruit?
Alle deelnemers starten met een uitgebreide intake door de diëtist en fysiotherapeut. Tijdens deze intake kijken we naar het gewicht, de energiebehoefte, het BMI en het vetpercentage. Aan de hand hiervan stellen de diëtist en fysiotherapeut in overleg met de deelnemer een persoonlijk trainings- en voedingsschema met diëetadviezen op.

Het trainingsschema bestaat uit een wekelijkse groepstraining bij Samen Fitness, Jacob Ruysdaellaan 30 in Schagen, onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast gaan deelnemers minimaal twee keer per individueel met hun persoonlijke trainingsschema aan de slag. Gedurende het programma zijn er twee meet- en weegmomenten om de voortgang goed in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen.

Kosten
De kosten voor het programma zijn € 99,-, exclusief eenmalig € 12,50 inschrijfgeld.
Bent u al lid van Samen Fitness? Dan betaalt u slechts € 25,-, zonder inschrijfgeld. Ook leden van de Samenpas betalen geen inschrijfgeld.
Wanneer u de drie maanden van gezond bewegen & afvallen heeft afgerond, is het mogelijk dit maandelijks te verlengen. Zo werkt u optimaal aan uw gezondheid en blijft u fit.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie over ‘Gezond bewegen & afvallen’ op www.woonzorggroepsamen.nl of neem contact op met Revalidatie- & Behandelcentrum Samen via telefoonnummer 0224 – 211149 of behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl. U kunt uzelf via deze weg ook aanmelden voor het programma.

Over Revalidatie- & Behandelcentrum Samen
Revalidatie- en Behandelcentrum Samen is onderdeel van Woonzorggroep Samen en is gevestigd aan de Jacob Ruysdaellaan 30 in Schagen. Het centrum richt zich specifiek op de oudere revalidant, die gevolgen ondervindt van een ziekte, aandoening of ongeval. In het bijzonder mensen met CVA, electief, trauma en amputatie.

Naast poliklinische behandelingen door onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, kunnen mensen tijdelijk bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen verblijven om te revalideren. Het centrum is gevestigd in Schagen, maar de behandelaren komen ook bij mensen thuis.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Simon Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...