Nieuwe bridgers op Wieringen
Uitgegeven op 04-05-2016 om 22:11  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Bert Loos gaf de afgelopen 12 weken in de catacomben van cafť Waddenzee, speellocatie van Bridgeclub Wieringen, les aan vier potentiŽle nieuwe bridgers. De leerlingen bekwaamden zich in de basisprincipes, bieden en afspelen, van de denksport.

De lessen volgden de door ex wereldkampioen bridge Berry Westra gegeven cursus voor omroep Max en werden ondersteund door filmpjes op de laptop. Op de laatste avond kregen de nieuwe bridgers een geheugensteun. Daarmee kunnen zij vanaf nu deelnemen aan de zomercompetitie van Bridgeclub Wieringen. Zij zullen daarbij actief worden ondersteund door hun leraar. Het kan de eerste stap op weg zijn naar een, hopelijk, lange bridgecarriŤre.


De cursisten oefenen onder toezicht van Bert Loos het bridgespel

Het les geven op de vaste speelavond van Bridgeclub Wieringen is goed bevallen. Bridgedocent Bert Loos daagt geÔnteresseerden uit om zich aan te melden voor een nieuwe cursus. Bij voldoende belangstelling (tenminste 4 deelnemers) start deze in het najaar op dinsdagavond. Belangstellenden kunnen contact met hem opnemen, tel. 0227-592010.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Wieringer historie:
Fok Kuut voor Smultaria - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...