Wordt uw ommetje straks een officiŽle wandelroute?
Uitgegeven op 04-05-2016 om 14:50  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Landschap Noord-Holland zoekt de mooiste wandelroute van Noord-Holland. De eigen route-ontwikkelaars van de organisatie hebben al heel wat mooie routes ontwikkeld. Maar er zijn vast nog heel veel andere bijzondere ommetjes in Noord-Holland te vinden die zij nog niet kennen. Daarom een oproep aan alle wandelaars van Noord-Holland om hun favoriete ommetje (5-10 km) te delen met een deskundige vakjury. De winnende route wordt gepromoot als officiŽle en allermooiste wandelroute.

De prijsvraag
Iedere wandelaar heeft zijn of haar favoriete ommetje. Zoín wandeling die nooit verveelt. Met dat bijzondere stukje bos. Dat mooie uitzicht. Of het meest bijzondere plekje in Noord-Holland. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar favoriete wandeling indienen als mooiste wandelroute van Noord-Holland. Deelname is heel makkelijk via www.landschapnoordholland.nl/winroute. Op de website is een invulformulier, een overzicht van de criteria en de mogelijkheid voor insturen van de route te vinden. Insturen kan tot 1 juli a.s.


Wordt een ommetje bij Fort Erfprins in Den Helder een officiŽle wandelroute?

De winnaar
Uit alle inzendingen kiest de jury een winnaar. Samen met de winnaar werkt Landschap Noord-Holland de route verder uit tot een officiŽle wandelroute met een eigen naam, beschrijving, folder en plattegrond. Bij het start- en eindpunt van de route wordt een informatiepaneel geplaatst en Landschap Noord-Holland publiceert de wandelroute in haar tijdschrift. WandelVrienden ontvangen de nieuwe route als eerste in hun mailbox.
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Juliana krijgt een ruikertje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...