Theaterspel De Piratenclub op de Halve Maen
Uitgegeven op 22-04-2016 om 22:08  |  link  |  bewaar  |  print

HOORN - Voor het eerst organiseert de Halve Maen speciaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar het theaterspel De Piratenclub op 30 april en 2 mei. Dit theaterspel is niet alleen een leuk toneelstuk. Kinderen mogen zelf ook actief mee doen. Een hele spannende belevenis waarbij kinderen de Gouden Eeuw als piraat kunnen meemaken.

Zin om iets spannends te doen in de meivakantie? Kom naar de Halve Maen en doe mee met het theaterspel ‘De Piratenclub’. Kinderen mogen zich verkleden in kostuums uit de tijd toen de Halve Maen nog de woeste zeeën bevoer. Er worden hele spannende piratenverhalen verteld en we gaan samen zeemansmuziek maken. Je krijgt ook wat te drinken en na afloop krijg je een verrassing. En dat allemaal op die stoere Halve Maen!



De regie is in handen van Karianne Regter die o.a. voor Kaap Hoorn 400 en Halloween op de Halve Maen heeft gewerkt. De toegangsprijs is € 9,50 per kind. Kaartjes zijn op de avond zelf ter plekke te koop bij de expositieruimte op het Centrum Varend Erfgoed, Oostereiland. Het begint op beide avonden om 18:00 uur. (Groot-) Ouders en verzorgers kunnen hun (klein)-kind tegen 20:00 uur weer ophalen. Reserveren is niet nodig.

Praktische informatie
De Halve Maen is vanaf 2 maart van woensdag tot en met zondag te bezoeken. Het schip ligt in de museumhaven van het Centrum voor Varend Erfgoed op Oostereiland (Schuijteskade 22). Omdat de Halve Maen een historisch schip is, is het helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, rolstoelgebruikers en buggy’s. Het historische Oostereiland is niet per auto bereikbaar, behalve voor vergunninghouders. Zie voor parkeermogelijkheden, actuele openingstijden en overige informatie: www.halvemaenhoorn.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions