Drie keer is teveel voor Tonegido-Kleine Sluis
Uitgegeven op 17-01-2016 om 21:49  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF/BERGEN - Drie superwedstrijden in zes dagen blijkt teveel te zijn geweest voor de heren van Tonegido / Kleine Sluis. Na de sensationele zeges op Houten en CSV in de beker waren de heren van Berdos de baas in eigen huis.

Wie voor de wedstrijd had gezegd Berdos met deze cijfers zou winnen, zou direct voor gek worden verklaard. Toch is het waarheid geworden. Tonegido / Kleine Sluis is geen moment in de wedstrijd geweest. Een verdienste van de mannen van Berdos die dankbaar gebruik maakten van de (toch wel) vermoeidheid die in de ploeg was geslopen. De wedstrijd was amper 3 minuten oud toen er al een 4 0 stand op het bord stond. Toen was (achteraf) al te zien dat er niets te halen viel. De schotkracht en het venijn in de aanvallen ontbrak en bij Berdos onderscheidde zich zaterdagavond een heel goede keeper waardoor er moeilijk gescoord werd. De ruststand werd na 30 minuten bepaald op 16 9 en de wedstrijd leek gespeeld. In de rust is er gesproken over wat er anders moest maar Tonegido kreeg het lek niet boven. Berdos ging vrolijk door met waar ze de eerste helft waren gestopt en zo stond er na een uur spelen een klinkende 35 22 overwinning op het bord.
Er valt niks op af te dingen, een verdiende zege aldus een balende coach die moet erkennen dat de voorgaande twee duels zn tol hebben geist. Het is jammer dat het gat met Houten en Berdos nu weer respectievelijk 4 en 3 punten is. Deze twee concurrenten spelen nog tegen elkaar dus wie weet
Arjan: "Opgeven doen we niet, we moeten vooruit kijken. We hebben laten zien dat we veel in ons mars hebben en moeten dat volgende week thuis tegen Volendam weer laten zien.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Wieringer historie:
Max het model - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...