Wironruiterdag met diversiteit aan demonstraties
Uitgegeven op 17-01-2016 om 17:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – Op zondag 24 januari organiseert de Wironruiters met een uniek programma, de Wironruiterdag. Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden gekeken naar Kür op muziek in de klasse B tot en met Z, kür demonstratie op Grand Prix niveau door Gita Hoogers, ringsteken door de menners en een demonstratie door de Black Pearls.Naast de eigen leden van de Wironruiters die allen een eigen kür hebben samengesteld rijdt Gita Hoogers, eveneens lid van de Wironruiters, een kür op Grand Prix niveau. Hoogers is sinds vorig jaar gepromoveerd naar de Grand Prix klasse en rijdt mee in de subtop van Nederland. Het showteam Black Pearls, met amazones uit de Noordkop, geven op de Zwarte Parels, het imponerende Friese paard, acte de préséance. De amazones willen het rijplezier, schoonheid en het intelligente en moedige karakter van de paarden tijdens de show in passende kleding, muziek en choreografie, graag delen met het publiek. De menners van de vereniging gaan ringsteken, waarvoor belangstellenden worden uitgenodigd om op de bok mee te rijden.‘Een mooie middag voor paardensport liefhebbers, maar het is zeker ook de bedoeling van de Wironruiters om ook mensen die niet bekend zijn met de paardensport eens kennis te laten maken met de Wironruiters. Er zijn ongetwijfeld vele mensen die de locatie van de Wironruiters dagelijks zien maar nog nooit binnen zijn geweest. Deze mensen zijn van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. De Wironruiters trakteren dan op een hapje en een drankje’, vertelt voorzitter Pieter Klein.

Voor de onderlinge kür op muziek geldt dat deze ook opengesteld is voor niet leden. Inschrijfgeld voor niet leden is 5 euro, voor leden is deelname gratis. Inschrijven kan tot 20 januari bij Jolanda Appelman: Jolanda_appelman@Hotmail.com.
Aanvang programma 15.00 uur, locatie rijhal de Wironruiters, Lonjeweg 1 te Hippolytushoef. Er is ruime parkeergelegenheid en de entree is vrij. Meer informatie over de vereniging is te vinden op: www.wironruiters.nl
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Wieringer historie:
Champagne Pils - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...