Tonegido Jongens A trekken met 33-11 door tegen het Breukelse Nijenrodes
Uitgegeven op 12-01-2016 om 01:56  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In de uitwedstrijd in november speelden de jongens erg stroef tegen het nog jonge team van Nijenrodes en wisten ze na een erg rommelige partij maar net aan te winnen. Vooraf in deze thuiswedstrijd werd ze voorgehou-den om scherp te starten en om te presteren. Nou dat gebeurde ook, er werd direct gescoord en voorsprong genomen.Al snel bleek dat de jongens de scherpte hadden, na 4-0 scoorde de tegenstander dan voor de eerste maal. Veel gevaar hadden de groenhemden vandaag niet te duchten, Nijenrodes kon geen vuist maken en moest leidzaam toezien hoe Tonegido/DSO vlot verder scoorde.
Een mooie ruststand met 14-2.

Tijdens de rust aangegeven ook de combinaties te zoeken, immers daar was nu volop ruimte voor. De break was in de 2e helft een geducht wapen, verder werden ook diverse passes van de tegenstander onderschept (wat springt die Hinze hoog). Vincent en Hinze konden hun snelheid vol benutten en werden veelal ook prima aangespeeld door de anderen. Dirk had weinig te duchten, alleen in het laatste kwart kwam Nijenrodes nog enkele keren aan de cirkel goed door (dekking Tonegido !) en kon daaruit scoren. Er waren mooie doelpunten van de thuisploeg te zien en de jongens hadden het naar hun zin. Een prima overwinning, het mooie eraan is dat ook tegen een wat minder sterke tegenstander goed wordt doorgehaald. Uitslag 33-11. Joost nog bedankt voor de arbitrage.

Scores: Hinze 10x, Vincent 8x, Marijn 5x, Delano 4x, Sam en Thijs elk 2x, Wessel en Rick elk 1x. Mike zat dichtbij een goal maar die komt vanzelf. En Dirk : die stopte een strafworp. Op naar een zware volgende pot, uit tegen Zaanstreek.

(Jan Lont)
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Geert Tienstra en Nijs de Krijger, oprichters Asahi San - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...