Jolly Christmas in Dierentehuis ít Schuthok een groot succes
Uitgegeven op 06-01-2016 om 18:35  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Dierentehuis ít Schuthok in Den Helder organiseerde in december 2015 ĎJolly Christmasí, een kerstactie waarbij het publiek gedurende de kerstperiode de kans kreeg zelf in de huid van kerstman of kerstvrouw te kruipen.De kerstactie bleek een waar succes met 130 deelnemers uit Den Helder en omstreken. Veel participanten lieten al weten dit jaar opnieuw te willen deelnemen als de actie tijdens de kerstperiode in 2016 opnieuw georganiseerd wordt.
Bij de eerste aankondiging van de kerstactie op de facebookpagina van het dierentehuis kreeg het bericht al enorm veel aandacht, waarbij het delen van het bericht tot wel 14.000 mensen had bereikt op social media. Gedurende de twee weken tot aan Kerstmis won de actie aan populariteit, mede doordat de deelnemer op deze manier zijn favoriete dier in het zonnetje kon zetten. Genoeg plaats onder de kerstboom bleek al snel een sprookje, want de pakjes bleven maar toestromen.
In het totaal ontving Ďt Schuthok ongeveer 500 kg aan cadeautjes, van snacks en voeding tot speeltjes en verwarmde dekentjes. Ook meldden zich enkele nieuwe donateurs aan, hulp die onmisbaar is in een organisatie waar dierenartskosten steeds om het hoekje loeren. In 2015 is het aantal donateurs namelijk met de helft gedaald, een probleem dat reeds onder de aandacht werd gebracht het voorbije jaar. Donateur worden kan echter al vanaf een klein maandelijks bedrag.
Als ook jij meer wil betekenen voor Dierentehuis ít Schuthok, kan dit door je via e-mail aan te melden als donateur (info@schuthok.nl). Meer informatie over donaties kan door te bellen (0223-631447) of even te surfen naar http://www.schuthok.nl/giften-donaties.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Visser Sport en Schoenmode - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...