Fitheidstest op zaterdag 31 oktober in Sportzaal Waldervaart’
Uitgegeven op 26-10-2015 om 20:25  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Gymnastiekvereniging Lycurgus Advendo is begin dit jaar van start gegaan met het project ‘Vitaal Schagen’. Dit project wordt uitgevoerd i.s.m. Sportservice Schagen, Wonen Plus Welzijn, LSBO Schagen, stichting GALM, GGZ, Sportservice Noord-Holland en de gemeente Schagen. Het doel van dit project is om inactieve 65 tot 75-jarigen uit Muggenburg en Waldervaart in beweging te krijgen door het creëren van een gevarieerd laagdrempelig beweegaanbod dicht bij huis.

Vitaal Schagen is een beweeg- en gezondheidsproject dat zich richt zich op mensen die onvoldoende bewegen. Het project biedt mensen de kans om hun fitheid te laten meten, in een gezellige sfeer kennis te maken met bewegen, meer sociale contacten te krijgen en energieker en vitaler in het leven te staan.

De fitheidstest die op zaterdag 31 oktober gepland stond in de Spartahal is i.v.m. de opvang van vluchtelingen, verplaatst naar een andere locatie. De locatie is Sportzaal Waldervaart, Merelstraat 38, 1742 JM, Schagen.

Bent u niet woonachtig in Muggenburg of Waldervaart maar wilt u deelnemen aan de fitheidstest, dan is dat mogelijk. Aanmelden kan bij Iris van Paridon van Sportservice Schagen. Zij is te bereiken via (0224) 21 47 74 of stuur een e-mail naar ivanparidon@sportservicenoordholland.nl


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Winter 1979 met de kraan sneeuwscheppen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...