Feestelijke open dag bij Bakker Sfeerverwarming
Uitgegeven op 25-10-2015 om 21:56  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Onder een nieuwe naam slaat Bakker Sfeerverwarming, naast het huidige assortiment, een nieuwe weg in met CV-haarden. Naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pelletkachels en gashaarden, kunt u in de vernieuwde showroom van Bakker Sfeerverwarming de spiksplinternieuwe CV-installatie bekijken. Op zaterdag 31 oktober bent u van harte welkom op een feestelijke open dag.

Op deze dag wordt de Wodtke CV-houtkachel opgestookt. Bijvoet Energie, de Nederlandse importeur van het Duitse merk Wodtke, zal op deze open dag aanwezig zijn.


De Wodtke Ceo CV-haard

Vanaf 2014 is Cornelis Bakker samen met zijn vader Jan mede-eigenaar van het bedrijf. De VOF heeft toen de naam ‘Bakker Sfeerverwarming’ gekregen. Voor de buitenwereld werd de oude naam nog aangehouden, maar nu is de naam ‘Bakker Sfeerverwarming’ definitief doorgevoerd.

Vader en zoon Bakker zien u graag op zaterdag 31 oktober in de showroom onder het genot van een hapje en een drankje. De open dag is van 10:00 tot 16:00 uur in de showroom aan de Bakkerstraat 3 in Den Oever.

Kijk voor meer informatie op de website: www.haardenenschouwen.com.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Elft 42 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...