‘Doe iets voor je omgeving’ op Landelijke Natuurwerkdag
Uitgegeven op 19-10-2015 om 21:22  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Duizenden natuurliefhebbers gaan op 7 november aan de slag om de natuur in topconditie te houden. Voel je je betrokken bij de natuur in jouw omgeving? Kom ook zagen, snoeien en meer. Landschap Noord-Holland nodigt iedereen van jong (8+) tot oud van harte uit om de handen uit de mouwen te steken om het landschap nòg mooier te maken. In Hollands Kroon worden vrijwilligers gezocht voor het onderhoud van de Waddenparel aan de Keizerpoeldijk in Oosterland.

Landschap Noord-Holland ondersteunt betrokken bewoners bij vrijwilligerswerk in de natuur. Met gereedschap, deskundig advies over ecologie en veilige werkomstandigheden. Vanuit ons magazijn lenen we voor deze natuurwerkdag vele honderden gereedschappen uit. Aan alles is gedacht.
Tijdens de landelijke Natuurwerkdag kan iedereen ervaren hoe het is om als vrijwilliger te werken in je eigen groene omgeving.Meedoen en aanmelden
De Natuurwerkdag in Oosterland is van 9:00 tot 12:00 uur. Aanmelden voor deelname kan via www.natuurwerkdag.nl. Na aanmelding ontvang je als je dat wenst een welkomstpakketje met werkhandschoenen van Friesland Zorgverzekeraar.
De werkzaamheden aan de Waddenparel bestaan uit het snoeien en uitdunnen van struiken en kleine bomen zodat deze laag blijven, herstel tuinwal, waar nodig.

LandschappenNL organiseert de Natuurwerkdag in samenwerking met de Landschapsbeheerorganisaties, de Provinciale Landschappen, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Scouting Nederland en A Rocha en wordt ondersteund door IVN, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie, KNNV vereniging voor veldbiologie en de ANWB. De Natuurwerkdag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Nationale Postcode Loterij.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Carnaval 1983 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...