Stichting Tractoren Organisatie Wieringen organiseert 3e Grasmaaierrace
Uitgegeven op 01-10-2015 om 20:25  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De TOW organiseert op zondag 4 oktober de derde Grasmaaierrace van dit seizoen. De eerste en tweede wedstrijd werden ondanks slecht weer goed bezocht, nu wordt er met mooi herfstweer op komst gerekend op veel publiek. Ronald Hoekstra 'Oom Bul' zal bij afwezigheid van Henk-Jan en Nels (zij moeten werken) de microfoon ter hand nemen, spektakel verzekerd!


Foto Hein van Schie

Ook zijn er wedstrijden van zogenaamde Dirtkarts. De grasmaaiers zijn inmiddels bekend, nieuw zijn dus dit jaar de Dirtkarts. Dirtkarts zijn karts die voorzien zijn van profielbanden en een hogere wielophanging waardoor deze ook op de grasmaaierbaan kunnen rijden. De karts starten in twee klassen, automatische- en geschakelde motorblokken.

De locatie van de wedstrijden is ook nu weer aan de Kremersweg in Hippolytushoef. De baan ligt er volgens de bouwers perfect bij. De aanvang is om 11:00 uur, de wedstrijden duren tot ongeveer 16:00 uur. De entree bedraagt 3 Euro, kinderen onder de tien jaar hebben gratis entree. De horeca wordt verzorgd door café De Kasteleen en Blokker Events uit Hoorn plaatst een schitterend springkussen waar de kleinsten niet vanaf zijn te slaan.
Aanmelden voor deze wedstrijden kan vanaf 10:00 uur op de baan bij de organisatie. Deelname kost tien Euro per persoon. De machines moeten voorzien zijn van een zogenaamde ‘dodemansknop’. De racegrasmaaiers worden voorafgaand aan de wedstrijd gekeurd.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Crazy Eef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...