Wieringers (Desiree....) in het buitenland
Uitgegeven op 22-07-2015 om 00:48  |  link  |  bewaar  |  print

JAMAICA - Vakantietijd, welnu, 'onze' Desiree Wagenaar is zowat welhaast op wereldreis! Nu zit onze schat weer op Jamaica, geweldig mooie reis, genieten meid! O ja, volgende week is het Kermis, doe je dan ook een verhaaltje, dan noemen wij het Wieringers in Hippo!Good afternoon!

Vrijdag gingen we lekker op zín Hollands door Trinidad. Onze gastheer Roberto had namelijk fietsen voor ons geregeld maar ik denk dat we uiteindelijk maar een uurtje gefietst hebben want de wegen waren slecht en hobbelig, de fietsen waren niet best en het was gewoon veel te warm. Dus we streken al snel neer op het plein waar er WiFi verbinding was, verslaafd als we zijn.

Ďs Avonds gingen we weer uit in de grot discotheek waar we een hele groep Nederlandse meiden tegen kwamen die we ook al in Havana ontmoet hadden. Zo zie je maar weer dat je iedereen steeds weer tegenkomt op dit eiland.


LEES VERDER...

Oh... Desiree, de redactie is helemaal niet jaloers op je hoor. Bert zit met Els in Friesland en ik (H-J) ben deze dagen gelukkig in 'Jardin derriŤre la maison!'

(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Wieringer historie:
Hippo Noord - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...