Wieringen is weer een restaurant rijker
Uitgegeven op 20-07-2015 om 16:21  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Op Stroe, direct achter de dijk, bevindt zich 'Restaurant Bij Ons Thuys'. Hendrik en Michèle Visser runden Sauna Het Kuurhuys al en hebben sinds kort het hiernaast gelegen voormalig restaurant 'Het Lagerhuys' overgenomen. Afgelopen half jaar zijn zij druk bezig geweest om een heel nieuw concept te maken.

''Voor Restaurant Bij Ons Thuys streven wij naar het gebruik van zoveel mogelijk producten uit de schitterende omgeving van Wieringen, waar mogelijk van biologische oorsprong. Hierbij kun je denken aan rundvlees van de Lakenvelders van Bert Linker, varkensvlees van de familie Wennekers en heerlijke verse vis van de Wieringer kotters! Gezellig, gezond en lekker is het devies!''

Bij een nieuw concept hoort natuurlijk ook een nieuw team. Inmiddels is er een topteam van Wieringer horeca tijgers dagelijks op Stroe aan het werk om voor een ieder een heerlijke avondje uit te verzorgen.

Wieringer Wereld Weken
Maak kennis met Bij Ons Thuys en geniet van al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Deze zomer kan dat wel héél voordelig. Naast de reguliere menukaart staat er iedere week een ander land centraal en bereidt de kok een voor-, hoofd- en nagerecht uit dit land. Probeer het uit en laat je verrassen!
Voor meer informatie kun je terecht op http://www.bijonsthuys.nl/acties/

Hendrik en Michèle Visser verwelkomen je graag Bij Ons Thuys!

(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Zandburen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...