Dance-kids gaan na de vakantie weer van start
Uitgegeven op 07-07-2015 om 11:50  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden waren maandag 29 juni uitgenodigd voor de einduitvoering van de dance-kids van Hippogym. Tijdens deze ‘work-out’ lieten de kinderen tot en met 12 jaar zien wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben van instructrice Monique Kuiper.

,,Het is leuk om te zien hoe de kinderen er naartoe leven. Ze zijn er vooral de laatste weken echt mee bezig. Ik ben heel trots op mijn meiden. Ze hebben het fantastisch gedaan. Natuurlijk waren ze wel een beetje zenuwachtig, want er kwamen toch heel wat ouders en familieleden kijken. Maar ze stonden hun ‘mannetje’ en dat was geweldig om te zien’’, kijkt Monique Kuiper trots terug op het optreden van haar pupillen.Volgend seizoen start er weer een les voor dansende kinderen. In zo’n driekwart jaar werken ze onder de bezielende leiding van Monique toe naar een mooie eindpresentatie. Tussendoor laten de kinderen nog een paar keer aan familie en vriendjes en vriendinnetjes zien hoe de vorderingen zijn.

Maandag 17 augustus om 18:30 uur is er een try-out dance-les. Juf Monique laat dan zien wat er het komende seizoen te wachten staat. Wil je bij deze gratis les aanwezig zijn omdat je benieuwd bent naar het nieuwe seizoen, neem dan contact op met sportcentrum Hippogym via 0227-593562 of info@hippogym.nl.

(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 Cool 5drs
€ 4.995,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oude ansichtkaart De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...