Kermisexploitanten, ook uit Hollands Kroon, protesteren tegen BTW verhoging
Uitgegeven op 30-06-2015 om 00:31  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HAAG - Wieringer Kermisexploitant Henk-Jan Jonker (hij verzorgt de Kermissen in Hollands Kroon) gaat vandaag met veel collega's protesteren tegen de vestzak broekzak plannen van de regering. De coalitie VVD en PvdA wil de Kermis opzadelen met een verhoging van de BTW van 6 naar 21 procent. Deze hardwerkende mensen hebben het al niet breed en maken lange dagen om aan de kost te komen.


Henk-Jan heeft zijn vrachtwagen versierd met actie spandoeken en trekt morgen met collega's uit het hele land richting Den Haag.

KLIK hier om de petitie te tekenen tegen deze plannen, o ja, het geldt ook voor het Circus in Nederland die getroffen worden door deze plannen!

TV-West laat op de website weten: 'We gaan ten onder als de btw wordt verhoogd van 6 naar 21 procent', zegt de Haagse kermisexploitant Jan Vermolen. 'Dan kan ik ons familiebedrijf sluiten en met mij vele collega's.' Dinsdag 30 juni is er een landelijke protestactie van kermis- en circusartiesten op het Malieveld in Den Haag tegen de voorgenomen belastingverhoging.

'Die is publieksvriendelijk, maar we schuwen hardere acties niet', waarschuwt Vermolen, die door het land reist met snackwagens en spellen.

Lees verder...

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 een echte sneeuwwinter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...