Stichting Tractoren Organisatie Wieringen organiseert Grasmaaierrace
Uitgegeven op 27-06-2015 om 10:26  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De TOW organiseert op zondag 5 juli de tweede Grasmaaierrace van dit seizoen. De eerste wedstrijd werd ondanks het slechte weer goed bezocht, nu wordt er met mooi zomerweer op komst gerekend op een groot publiek.


Grasmaaierrace wordt steeds populairder op Wieringen. (Foto: Hein van Schie)

Ook zijn er demonstratiewedstrijden van zogenaamde Dirtkarts. De grasmaaiers zijn inmiddels bekend, nieuw zijn dus de Dirtkarts. Dirtkarts zijn karts die voorzien zijn van profielbanden en een hogere wielophanging waardoor deze ook op de grasmaaierbaan kunnen rijden. De karts starten in twee klassen, automatische- en geschakelde motorblokken.
De locatie van de wedstrijden is ook nu weer aan de Kremersweg in Hippolytushoef. De baan ligt er volgens de bouwers perfect bij.De aanvang is om 11:00 uur, de wedstrijden duren tot ongeveer 16:00 uur. De entree bedraagt 3 Euro, kinderen onder de tien jaar hebben gratis entree. De horeca wordt verzorgd door café De Kasteleen en Blokker Events uit Hoorn plaatst een schitterend springkussen waar de kleinsten niet vanaf zijn te slaan.

Aanmelden voor deze wedstrijden kan vanaf 10:00 uur op de baan bij de organisatie. Deelname kost tien Euro per persoon. De machines moeten voorzien zijn van een zogenaamde ‘dodemansknop’. De racegrasmaaiers worden voorafgaand aan de wedstrijd gekeurd.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Van Ewijksluis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...