LADA bezoekt participatieproject
Uitgegeven op 24-06-2015 om 08:36  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het herfstachtige weer op dinsdag kon bestuur en fractie van LADA er niet van weerhouden naar buiten te trekken. In Hippolytushoef werd een bezoek gebracht aan het Kooibos. Dinsdag bracht LADA ook een boeketje naar Westerland. Bertus Tijsen ontving een ruiker omdat hij dagelijks het vuil langs de weg verzameld en dat thuis in de afvalbak deponeert.


Een bloemetje en een bijdrage aangeboden door Rob Ravestijn namens LADA.

Burgerkracht kan leiden tot grootse zaken, zo bleek. De voormalige eendenkooi lokt niet alleen eenden en meerkoeten, ook voor wandelaars, kinderfeestjes, picknicks is plek. Trouwlustigen hebben zich hier weer vertoond voor foto's. Het nieuwe hotel is alleen geschikt voor insecten.


Voor Bertus Tijsen hoeft deze aandacht niet zo zeer. Feit is dat hij dagelijks op zijn fietsrondje over Wieringen weggegooide blikjes, flesjes en ander afval opraapt en dit thuis in de afvalbak gooit. Daar kan een ander een voorbeeld aan nemen.'s Ochtends werd er verzameld bij Jeff Borst in lokaal het Stamineeke in Hippolytushoef. Bakker Edwin Bellis had een geel gebakje gebakken voor de LADA mensen. (foto's Jaap Jan van Essen)

LADA liet zich rondleiden door enkele vrijwilligers van het eerste uur. Een bloemetje en een envelop met inhoud voor het project viel hun ten deel. Sponsoring is welkom voor de vele plannen die nog in het vat zitten. Een stichting is in voorbereiding. Participatie is ook plezier en zingeving. Nu nog wat zon en warmte.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De vloot van de familie Kooij - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...