Feike Helder won rondvlucht en doet verslag
Uitgegeven op 23-06-2015 om 21:58  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Feike Helder uit Hippolytushoef heeft tijdens de open dag van de vliegclub Middenmeer een rondvlucht gewonnen. Hieronder leest u het verslag van een mooie ervaring. Feike won deze prijs bij de Wieringer Courant.


Hippolytushoef vanuit de lucht, foto Feike Helder.

Hallo redactie,

Afgelopen zaterdag 20 juni mocht ik als winnaar van de verloting van een aantal rondvluchten door de vliegclub "Middenmeer" mijn prijs "verzilveren". Deze actie vond plaats omdat het nieuwe gebouw van de vliegclub op 6 juni 2015 officieel was geopend. Om 11.00 uur werden de winnaars ontvangen in het nieuwe clubgebouw aan de Flevoweg te Middenmeer. Er was koffie met gebak voor de winnaars. Vervolgens werd er om 11.15 uur een "briefing" gegeven in de lesruimte op de 1e verdieping van het gebouw.


Er waren zes toestellen beschikbaar voor de rondvlucht en de winnaars werden in groepen ingedeeld. Na groepsfoto ging de eerste groep van 6 naar hun MLC (Micro Light Aircrafr) en stegen op voor de vlucht. Ik was ingedeeld in de groep die om 12.30 ging vliegen. Mijn piloot was Sybrand Feikema. Omdat ik graag over Wieringen wilde vliegen werd via Wieringerwerf koers gezet naar Wieringen.Vervolgens enkele rondjes boven Hippo gevlogen en toen koers gezet naar Den Oever. Het uitzicht en de vergezichten waren geweldig. Na Den Oever ging het via de IJsselmeerdijk richting Medemblik, Onderdijk en Wervershoof. Hierna weer richting Middenmeer waar veilig werd geland aan de Flevoweg. Al met al een onvergetelijke dag en grote dank aan de leden van de vliegclub Middenmeer die dit mogelijk hebben gemaakt.

(Tekst Feike Helder)
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij te Stroe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...