Grootouder - kleinkind Natuurdag
Uitgegeven op 22-06-2015 om 17:05  |  link  |  bewaar  |  print

SCHOORL - Buitencentrum Schoorsle Duinen organiseert de Grootouder/ kleinkind Natuurdag. Tijdens deze actieve en creatieve middag vol natuurbeleving draait alles om samen doen en ontdekken. Op deze dag verwent Staatsbosbeheer opa’s en oma’s, mama’s en papa’s en hun kleinkinderen met een hele middag natuurpret in de Schoorlse Duinen.

De middag begint om 13:30 uur met een korte kennismaking onder het genot van koffie of limonade in de Zeedennenzaal in Buitencentrum Schoorlse Duinen. Na de verdeling in groepen gaat iedereen naar buiten voor een korte wandeling in de Schoorlse Duinen. Onderweg zijn er leuke opdrachten om de natuur te ontdekken. Tijdens de wandeling worden de zintuigen aan het werk gezet. En voor wie het kan en durft, beklimmen we het hoogste duin van Nederland met als beloning een prachtig uitzicht over de polder en naar de Noordzee. Halverwege de middag is er een pauze met iets lekkers. Na dit smakelijke intermezzo gaat iedereen aan de slag met het maken van hun natuurmobiel. Hieraan komen de herinneringen van de dag te hangen. De middag wordt om 16.30 uur afgesloten met het bakken van broodjes boven de vuurkorf.

De Natuurdag vindt plaats op zaterdag 4 en 11 juli en is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan aan de balie van het Buitencentrum of op telefoonnummer 072 - 509 3352. De kosten voor deze middag zijn € 10,00 per persoon, inclusief materiaal en de catering.

Het Buitencentrum ligt aan de Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10:00-17:00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aanvoer Zeewier Wieringen 1928 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...