TC Hippo bedankt vrijwilligers
Uitgegeven op 19-06-2015 om 21:24  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een jaar voorbereiding van de werkgroep die zich boog over de verbouwingsplannen van de kantine van TC Hippo werd in januari dit jaar de sloophamer ter hand genomen om het oude uiterlijk te niet te doen en een start te maken voor een fris vernieuwd onderkomen.


Op de foto: comissie Raboton en de werkgroep tenniskantine.

Een 38-jarige,doffe,bruine,gescheurde tegelvloer die al jaren geleden zijn glorie had verloren werd zonder pardon eruit gesloopt. De aanbouw die verzakking toonde werd gestut, leidingen zijn ingefreesd, muren gestuucd,keukenblok vervangen,metselwerken, nieuwe beton- en topvloer gelegd,voorzetwanden geplaatst en dan nog de nodige verf- en schoonmaakacties hebben er voor gezorgd dat de kantine er verzorgd en netjes uitziet.

De zeven koppige werkgroep heeft dit niet alleen gedaan, gelukkig waren er genoeg leden die zich in hun vrije tijd wilde inzetten voor de vereniging.

Je kan plannen maken maar zonder duiten houdt het op een gegeven moment op, drie sponsors de Zakenclub,de Rotary en de Raboton hebben er mede voor gezorgd dat de plannen uitgevoerd konden worden. Een week voor aanvang van de voorjaarscompetitie kon de kantine weer draaien en ziet er super uit. De metamorfose is nog niet afgerond maar voordat we fase 2 in kunnen zetten zal er eerst gespaard moeten worden. Ondanks dat de verbouwing nog niet helemaal afgerond is was dit wel een goed moment om iedereen die geholpen heeft te bedanken, gisteravond werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet en kreeg de vereniging de cheque uitgereikt van de Raboton die nu hangt te pronken in de kantine. Helaas waren de Rotary en zakenclub niet in de gelegenheid om bij deze avond aanwezig te zijn via deze weg wil de vereniging hun hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Trots zijn ze op het resultaat wat er tot nu toe is bereikt en uiteraard zijn er grote complimenten voor iedereen die zijn/haar bijdrage heeft geleverd! De tennisclub zegt: 'Bedankt!'

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Arie Mostert - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...