Studio WJN ‘The Band’
Uitgegeven op 15-06-2015 om 20:12  |  link  |  bewaar  |  print

WINKEL - Formeer in de eerste week van de zomervakantie je eigen band en leer pop of rock liedjes schrijven. Zit je in groep 8 of ben je ouder en heb je altijd al in een band willen spelen? Wil je met een eigen band popmuziek leren maken? Wil je je eigen nummers leren schrijven en opnemen? Heb je zin om een week lang elke dag lekker met elkaar muziek te maken? Heb je al een klein beetje ervaring en kan je al iets op een instrument bijvoorbeeld een paar akkoorden of kun je zingen of wil je (leren) rappen of misschien wel leren spelen op de bas? Geef je dan op via studiowjn@quicknet.nl.

Studio WJN ‘The Band’ is een bandcoachings project met gedurende een week diverse muziekworkshops waarbij je leert samenspelen in een band. Daarnaast leer je tijdens de week je eigen nummer te maken en dat met de band op te nemen. De muzikanten van ‘The Band’ worden begeleid door Marco Emmerig van Tune4U.
en door studenten van diverse muziekopleidingen. Ook muzikanten die al in een band spelen kunnen met de hele band worden begeleid bij het maken en opnemen van songs.

Dit jaar zullen er nog 2 projecten ‘The Band’ in diverse vakantie periodes van maandag t/m vrijdag 13:00- 16:00 uur plaatsvinden. Het eerste project is aan het begin van de zomervakantie, van 6 t/m 10 juli

Opgeven met vrienden of vriendinnen
Je kunt je individueel opgeven maar ook met vrienden of vriendinnen waarmee je graag in een band wil spelen. Dus ben jij een jonge beginnende muzikant die in een band wil leren spelen of een eigen band wil oprichten! Dan is dit je kans! Je kunt je ook opgeven als je al een band hebt en daarbij gecoacht wil worden in het schrijven van je eigen nummers. Of het nou pop, rock, reggae of andere muziek is; de muzieksoort maakt niet uit.
Klinkt dit als muziek in je oren?
Geef je dan op alleen of samen met een vriend. De kosten voor een week ‘The Band’ zijn 25,- en de workshops vinden plaats bij Studio WJN in het jongerencentrum WJN in Winkel aan de Hartweg (naast zwembad de Wirg en tegenover de Niedorphal).
Voor vragen kun je bellen met Marja Beemster of Marco Emmerig 06-39695710 (Tune4U) of mailen studiowjn@quicknet.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hotel Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...