Rommie Smak door Hartstichting in het zonnetje gezet
Uitgegeven op 08-06-2015 om 13:42  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Hartstichting heeft zaterdag haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd die zich al 25 of zelfs 40 jaar met hart en ziel inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Dit jaar zijn dit er maar liefst 74, die zich bij elkaar opgeteld 1970 jaren hebben ingezet voor de Hartstichting. Een van hen was Rommie Smak-Ritsma uit Den Oever.

Jan de Koning, coördinator vrijwilligers Hartstichting: ,,We zijn al onze vrijwilligers zo ontzettend dankbaar! Hun enthousiasme en energie is bewonderingswaardig. Mevrouw Rommie Smak-Ritsma is oók zo’n enorm bevlogen vrouw, al 25 jaar bestuurslid en in de weken van de collecte wijkt thuis alles. Ze organiseerde jarenlang bingo’s om geld in te zamelen voor de Hartstichting.’’


De aanwezige jubilarissen

Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer, directeur van de Hartstichting, bedankte hij de aanwezigen voor hun waardevolle vrijwillige inzet.
Aan het eind van de dag kregen de jubilarissen als dank een rode roos van de Coördinatoren Vrijwilligers van de Hartstichting.
Voor informatie over vrijwilligerswerk: www.hartstichting.nl/vrijwilligerswerk.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mook en Bakker doe het zelf winkel, Hobbyspeciaalzaak - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...