Boerenlandfair Westerland zoekt taartenbakkers
Uitgegeven op 05-06-2015 om 09:31  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Taartenbakkers en -baksters kunnen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijd van Noord-Holland, de taartenbakwedstrijd van de Boerenlandfair Westerland. Deelnemers kunnen zich inschrijven in verschillende categorieën: ‘Marsepein- en fondanttaarten’, ‘Overige taarten’ en ‘Deelnemers jonger dan 14 jaar’.

De gezelligste Boerenlandfair van Noord-Holland houdt ook dit jaar weer een ouderwets lekkere taartenbakwedstrijd. Daarbij hoeven deelnemers echter niet per se een taart te bakken. Elk ander baksel, zoals bijvoorbeeld cupcakes of vlaai, is ook goed. Enige voorwaarde is, dat deelnemers iets lekkers kunnen bakken en inschrijven mag ook in meer dan één categorie.


Het water liep de jury in de mond tijdens de taartenbakwedstrijd 2014 (foto: PR)

Wie mee wil doen aan deze feestelijke wedstrijd kan zich nog tot 18 juni aanmelden bij de organisatie van de Boerenlandfair. Alle informatie over deelname is te vinden op de website van de Boerenlandfair: www.boerenlandfair.nl. Via de site is ook het deelnameformulier voor de wedstrijd te downloaden. De Boerenlandfair in Westerland vindt dit jaar plaats op zondag 21 juni van 11:00 tot 16:30 uur.

Alle baksels worden beoordeeld door een vakkundige jury van lekkerbekken, die bestaat uit oud-bakker Pater, voormalig Wieringer bakker Ton van Os en winnares van het eerste uur Diana Andringa. Natuurlijk zijn er voor de deelnemers aan de taartenbakwedstrijd weer fantastische prijzen te winnen.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Trekker rond 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...