PvdA bezorgd over toegang tweedelijnszorg
Uitgegeven op 04-06-2015 om 18:01  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - PvdA Hollands Kroon heeft schriftelijke vragen gesteld over de toegang tot de tweedelijnszorg in Hollands Kroon.

,,Bij PvdA Hollands Kroon zijn signalen binnen gekomen dat Hollands Kroon onnodige bureaucratische stappen toepast om inwoners toegang te verlenen tot de tweedelijnszorg. Hierdoor moeten onze inwoners onnodig lang wachten om hun noodzakelijke zorg te krijgen. Wij vinden dat onze inwoners snel moeten worden geholpen en is dan ook bezorgd over deze werkwijze, vertelt PvdA raadslid Jan Steven van Dijk. De PvdA constateert dat bijvoorbeeld de gemeente Den Helder een andere werkwijze hanteert en dat deze werkwijze ervoor zorgt dat inwoners sneller worden geholpen en niet meerdere keren hun verhaal hoeven te doen.

,,De PvdA vraagt zich af of het college nog wel voldoende vertrouwen heeft in de zorgaanbieders en dat de gemeente ook hierdoor graag met maar n partij in zee wil gaan. Daarnaast willen we graag weten wat deze werkwijze heeft gekost en opgeleverd zodat we kunnen bekijken of deze werkwijze wel de beste werkwijze is, aldus Van Dijk.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwstraat Hippolytushoef met oude boerderij op grond Piet de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...