Viskiosk 't Wad is weer open met nieuwe formule
Uitgegeven op 04-06-2015 om 17:55  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Viskiosk 't Wad op de haven naast de coupure is weer geopend. Op de tot nu toe mooiste dag van het jaar schoof Lisa Schouten de deur open. Om de vishandel te onderscheiden van de andere vishandels in Den Oever is dit seizoen gekozen voor een frisse nieuwe formule. Steeds meer mensen weten Den Oever 'Hoofdstad van de ZeeVerse Vis' te vinden. Op donderdag zat het terras dan ook direct prettig gevuld.


'Fish & Ships' in diverse variŽteiten deze week in de aanbieding kibbeling van spartelverse kabeljauwfilet voor Ä6,75. De frites is zelfgemaakt!
(fotografie Henk-Jan Wittink)


De diVERSE mogelijkheden.

In 't Wad worden verse visfilets geserveerd. Voor een scholletje of een wijting, om maar iets te noemen, moeten de gasten naar de grote broer aan het begin van de haven, Viscentre 't Wad. Nieuw zijn ook de luxe broodjes die zelf afgebakken worden. De broodjes worden warm en knapperig gepresenteerd. De haring wordt geserveerd op een vloerkadet zoals dat op Wieringen hoort. Er is dus gekozen voor een mooie presentatie van de heerlijkheden.

In de kiosk voor de lekkere trek kunt u ook snacks bestellen. Uiteraard zijn dit vissnacks zoals bijvoorbeeld gambaspiesen, mosselen, inktvisringen, gamba's met een kruimelig knapperend korstje en visfrites, met of zonder een lekker sausje. Als het weer blijft zoals dat tijdens de opening was zit het wel snor aan de havenkant. De gasten genieten van het lekkers terwijl zij de vissermannen zien werken op de schepen die iedere week voor de voorraad zorgen.

Viskiosk 't Wad is van donderdag tot en met zondag geopend van 11 tot 6.


Wieringernieuws fotograaf mocht dit heerlijke rijkbelegde broodje gerookte zalmfilet testen. Smakelijk en het broodje is heerlijk aangekleed.

Iedere week, de week duurt bij Viskiosk 't Wad van donderdag tot en met vrijdag, serveert Lisa een special, deze week is dat een vers afgebakken luxe broodje met tonijnsalade.

Voldoende aandacht vandaag, ook collega Henk Cornelissen kwam langs. Henk zijn artikel leest u in de Wieringer Courant van vrijdag. Een echte Wieringer leest per slot van rekening ons en de Wieringer, zo hoort het!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wiron - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...