Omring Kraamzorg beloond met 9,3
Uitgegeven op 02-06-2015 om 11:08  |  link  |  bewaar  |  print

De klanten van Omring Kraamzorg zijn uiterst tevreden over onze kraamzorg. De kraamzorgtoppers krijgen namelijk gemiddeld een 9.3 voor de zorg tijdens de kraamtijd. Dit blijkt uit een onderzoek van PwC waarbij de metingen zijn uitgevoerd volgens de richtlijnen van het CIIO, opgesteld door het College voor Zorgverzekeringen (CVZ).

De klantgerichtheid, n kraamverzorgende in de gehele kraamtijd, de begeleiding bij borstvoeding en de bevallingscoach werden het meest door de klant gewaardeerd. Directeur van Omring Kraamzorg, Nelly de Jong is trots! We zitten opnieuw bij de best scorende kraamzorgorganisaties. Omring Kraamzorg is de enige kraamzorgorganisatie waar kraamverzorgenden ook bevallingscoach zijn. De bevallingscoach is er voor de klant tijdens de gehele ontsluiting, de bevalling en de eerste uren n de bevalling, Zowel bij een thuisbevalling als bij een bevalling in het ziekenhuis. En daarna verzorgen ze ook de gehele kraamtijd. Maar het belangrijkste voor ons is: klanten die tevreden zijn, dat is het mooiste wat je maar kunt wensen.

De hoge score is mede te danken aan een verandering in de werkwijze van Omring Kraamzorg. Sinds 2014 werkt Omring Kraamzorg volledig met zelforganiserende teams. Dit maakt het voor zowel de klant als de kraamverzorgende een stuk leuker: Klanten krijgen een kraamverzorgende uit de buurt en kraamverzorgenden werken in een vast team rondom een verloskundigenpraktijk.

Ook in het medewerkerstevredenheidsonderzoek is een duidelijke stijging te zien, waarbij het gemiddelde cijfer van tevredenheid zelfs significant hoger is dan twee jaar geleden. Nelly vertelt: De teams zijn gepositioneerd rondom een verloskundigenpraktijk, die daardoor nauw samenwerken met de verloskundigenpraktijk en bij de klant in de buurt. Hierdoor zijn kraamverzorgenden nog meer betrokken en kunnen we samen de allerbeste zorg voor het hele gezin bieden.

Het meest ingenomen is Nelly met de score op de vraag of klanten Omring Kraamzorg bij vrienden en familie aan zouden bevelen. 99% van de ondervraagden vulde hier een ja in en dat zegt mij heel veel. Een betere reclame kun je je immers niet wensen.

Met dank aan de zeer goede zorgen van onze kraamzorgtoppers die als missie hebben om alle kraamgezinnen de kraamtijd van hun leven te bezorgen. Nelly bedankt alle klanten voor het meedoen met het onderzoek en de mooie beoordeling!
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Taxi Ott - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...