Vijftig cdís voor Anouk
Uitgegeven op 02-06-2015 om 15:59  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - In Brandend Zand aan het Lutjestrand te Westerland werd zondag Anouk Geertsma gehuldigd als winnares van de Liaison TalentenJacht 2015. Zij kreeg daar de hoofdprijs, vijftig cdís. Deze prijs werd de jonge Wieringerwerfse aangeboden door de Liaison Studio en Discompany.
Anouk heeft in de Liaison Studio in de Cultuurschuur in Wieringerwerf drie nummers opgenomen. Ze koos voor covers van Ilse de Lange, The Common Linnets en Maaike Ouboter. Het nummer Beautifull Distraction van Ilse de Lange is de titeltrack geworden. Uit handen van Alexander BŁgel ontving zij het eerste exemplaar. Waarmee ze zeer content was. ĎEindelijk heb ik hem dan... Mijn cd en wat is hij ontzettend mooi geworden. Echt iets om trots op te zijn.í Natuurlijk gaf zij een mini-concert na de uitreiking. Daarbij liet zij haar talenten wederom voor zich spreken.

De Liaison Talentenjacht werd gehouden in de maanden maart en april. Dit was de tweede editie. In totaal deden dit jaar 28 deelnemers mee. Er zijn plannen voor een derde editie in 2016. Anouk zien we waarschijnlijk al snel weer op het podium in Brandend Zand verschijnen. Er zijn ideeŽn gelanceerd voor optredens.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes Waterweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...