Aannemersbedrijf Ten Brinke Bestratingen organiseert open huis
Uitgegeven op 03-06-2015 om 10:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het op vrijdag aanstaande 67 jarig oud zijnde (op de kop af) aannemersbedrijf Ten Brinke Bestratingen organiseert op zaterdag 6 juni een open huis in het nieuwe onderkomen aan de Wieken op industrieterrein Molenveld.


Een paar maanden geleden hingen Jordi en Marco ten Brinke de vlag al uit toen de koop met de gemeente rond was. Het grote pand op een steenworp afstand van de oude locatie biedt veel meer mogelijkheden.

Inmiddels heeft het bedrijf zijn intrek genomen in het opgeknapte pand. Hier een kijkje in het kantoor van Alex Wittink.

Zowel buuiten als in het gebouw is de laatste maanden hard gewerkt. Buiten zijn er extra parkeerplaatsen aangelegd en zijn de tegels, stenen en trottoirbanden achter het hek verhuisd. Het materiaal is verhuisd. Op de oude locatie staan nog wat spullen die in principe niet meer gebruikt worden. Ook is daar de opslag van de afdeling 'recycling' Jordi ten Brinke: 'Er is een markt voor hergebruik, daar spelen wij op in door de gebruikte materialen weer in de verkoop te doen, het schijnt ook trendy te zijn'.

Binnen is alles geverfd en is de vloer voorzien van mooie grote grijze plavuizen. In de kantoren, gangen en in de kantine zijn systeemplafonds aangebracht. Een aantal muurtjes zijn weggebroken zodat de ruimte nu efficiŽnter gebruikt kan worden. Er is in de oude werkplaats een winkel ingericht met stratenmakers produkten. Niet zozeer voor de particulier, meer voor de collega's die langs komen en/of ingehuurd zijn voor projecten die door Ten Brinke zijn aangenomen.


Omdat er nu rondom het terrein gereden kan worden is het veel gemakkelijker om goederen te ontvangen en uit te geven.

De kantine is ruim en gezellig. Er staat een schitterende koffie automaat. 's Ochtends is het hier meestal een drukte van belang voordat de stratenmakers uitrukken. Op de achtergrond de grote trofeeŽn die gewonnen zijn met roeiwedstrijden.

Op zaterdag 6 juni kunt u het tussen 11:00 en 16:00 uur met eigen ogen komen bekijken. Er is dan ook een demonstratie met een zogenaamde 'Road Printer'. Dit is een machine die automatisch straten maakt waarbij de bouwvakkers hun werk rechtop staand kunnen doen.


Tijdens de open dag is er ook een overzicht in knipsels en foto's te bekijken van de geschiedenis van het bedrijf. Op deze foto de eerste shovel die ooit werd aangeschaft.

Vrijdag viert het bedrijf de ingebruikname van het pand in besloten sfeer. Zoals u hier boven heeft kunnen lezen, op de 67ste verjaardag van het bedrijf. Zaterdag ontvangen zij u graag om u rond te leiden en te informeren.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Te koop Renault Clio 0.9 TCe Expression
€ 9.450,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...