VVD tevreden over jaarrekening 2014
Uitgegeven op 31-05-2015 om 14:13  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De VVD-fractie in de gemeenteraad van Hollands Kroon is content met de gemeentelijke jaarrekening over 2014. De rekening is met algemene stemmen vastgesteld. De VVD blijft ondanks de stabiele financiële situatie wel alert. Met name de kostenontwikkeling in het sociaal domein is nog onduidelijk.

Volgens de VVD maakt de jaarrekening goed inzichtelijk dat Hollands Kroon de financiën onder controle heeft. Voor een gemeente die pas drie jaar geleden ontstond door de samenvoeging van vier afzonderlijke gemeenten is dat een prestatie van formaat. Te meer, omdat de gemeentelijke organisatie er in is geslaagd met minder mensen meer te doen. “We hebben sinds de start van de gemeente 3,4 miljoen euro bezuinigd op personeel en toch presteert de organisatie goed. Het ziekteverzuim is ten opzichte van dat van andere gemeenten laag te noemen. Daar mogen we trots op zijn”, aldus de fractie.
Voor de VVD zijn afboekingen op grondposities van Hollands Kroon een doorn in het oog. “Door politieke keuzes in Haarlem kunnen op deze gronden de bouwplannen die we voor ogen hadden, niet worden gerealiseerd. We blijven er voor strijden om dat wel te laten lukken.”
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wielerbaan in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...