Feestelijkheden Superrr muzikaal afgesloten
Uitgegeven op 31-05-2015 om 11:05  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - De feestdagen ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van de DorpsSuperrr werden zaterdag muzikaal afgesloten. Ook reikte voorzitter Theo Vertelman de prijzen van de jubileumloterij uit aan de winnaars.

De laatste dag begon met een muzikaal intermezzo van Maureen Bruin, pianiste van het kinderkoor de Veldrakkers. Ze verraste iedereen en speelde ruim een uur mooie en afwisselende liederen.


Maureen Bruin en Fatima Ligthart

Na een broodje begon de middag met een sprankelend optreden van Fatima Ligthart. Ze zong niet alleen een behoorlijk aantal eigen nummers, maar ook wat andere bekende liedjes. Ze begeleidde zichzelf op gitaar.
Het slotakkoord werd verzorgd door fanfare Samen Voorwaarts. Nagenoeg alle leden waren aanwezig. Ook de fanfare klanken kwamen in de winkel goed tot zn recht. Het was een fraai gezicht: iedereen strak in pak in nieuwe kostuums.
De ten gehore gebrachte nummers werden door menigeen werden meegezongen en bij het lang-zal-ze-leven zelfs massaal. De drie kwartier durende serenade werd vanwege de minder aantrekkelijke temperatuur buiten om en bij de DOP-tafel afgewerkt.


Fanfare Samen Voorwaarts

Voorzitter Theo Vertelman bedankte de muzikanten voor hun optredens. Ook was er een woord van dank voor ieder, die zijn of haar medewerking had verleend. Met name het winkelpersoneel van de Superrr had zich op de extra drukke dagen bijzonder kranig geweerd.

Restte tenslotte nog de verloting. Veel klanten hadden hun kassabon van een besteding van tenminste 10,00 in een ton gedeponeerd. De winkeldames verrichtten de trekking van de tien door Bloembinderij Pimpernel uit Nieuwe Niedorp en Spaansen Bloemsierkunst uit Warmenhuizen beschikbare gestelde prijzen. Aan de de prijzen 1 t/m 5 was bovendien een envelop met inhoud toegevoegd.


De eerste prijs werd door de voorzitter (links) overhandigd aan Jaap Poland

De kassabon/lot van Jaap Poland werd uit de ton getrokken. Alle overige prijzen worden thuisbezorgd.


De klanten deden rustig boodschappen en genoten ondertussen van de muziek.

De DorpsSuperr leende zich wonder wel uitstekend voor deze met muzikaal gevulde dagen en ook nu bleek weer eens hoeveel talent de dorpen rijk zijn.

(Met dank aan Theo Moras)
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Voetballen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...