Geslaagd optreden van Maria Mater Koor
Uitgegeven op 29-05-2015 om 18:31  |  link  |  bewaar  |  print

T VELD - Het Maria Mater koor was in de DOP om hun muzikale beentje voortezetten. Het koor onder leiding van Miep Wijnker werd begeleid door Koos Slippens ook een rasmuzikant uit de Veldtemer gemeenschap.

Om 10:00 uur werden het koor en de vele belangstellenden welkom geheten door Theo Vertelman, voorzitter van de Superrr en de DOP.
Het Maria Mater koor wist een vol uur iedereen volop te vermaken met allemaal bekende liedjes, die ook menig aanwezige werden meegezongen. Het gemengde koor deed zeker niet onder voor de andere koren die t Veld en Zijdewind rijk zijn.
Het was ook bijzonder opvallend dat er ook gewoon door gewinkeld werd tijdens het optreden. Het koor van Maria Mater had ook nu weer bij de DOP-tafel plaatsgenomen om hun inbreng bij dit n jarig jubileum ten gehore te brengen.
Het koor kon er geen genoeg van krijgen, omdat ook zij merkten dat ze de aanwezigen uitstekend vermaakten. Er werden dan ook een paar mooie liedjes extra als toegift gezongen.Na de laatste klanken werden ze getrakteerd op een welverdiend applaus. Ook was er een kopje koffie of thee met een plakje verse cake of een roomsoesje, die daar ook vers te krijgen zijn in de Superrr.
De voorzitter bedankte het koor en iedereen die bij dit gezelschap betrokken was.
Hij vond het terecht een aanrader om dit koor eens meer te bezoeken bij repetities of optredens in Maria Mater of een gebedsdienst.

Zaterdag 30 mei is de laatste en afsluitende feestdag. Klik hier voor het programma.(Met dank aan Theo Moras)
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mobilisatie - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...