Onderzoek naar effecten nieuwe Apv
Uitgegeven op 30-05-2015 om 01:08  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De Radboud Universiteit gaat twee jaar lang de effecten van invoering van de nieuwe Algemene plaatselijke verordening onderzoeken. De onderzoeksopdracht werd dinsdag 26 mei door burgemeester Nawijn en Peter Kruyen van de Nijmeegse universiteit (foto) getekend.

De nieuwe Apv, die bestaat uit een klein aantal regels, past bij het uitgangspunt dat we gezamenlijk moeten werken aan een verantwoordelijke samenleving. Een samenleving met meer eigen verantwoordelijkheid en vrijheid voor inwoners en een gemeente die helpt waar dat nodig is.

Onderzoek
Om een realistisch beeld te krijgen van de effecten wordt er gezocht naar een representatieve groep van zo'n 1000 personen die wonen in Hollands Kroon. Deze groep wordt binnenkort door de gemeente geselecteerd en gevraagd om mee te werken aan het onderzoek. Dit onderzoek bestaat uit het (digitaal) beantwoorden van een aantal vragen. Deze vragen worden meerdere malen voorgelegd, om te zien of er verandering optreedt. Voor inwoners die niet geselecteerd zijn voor het onderzoek maar wel mee willen praten/denken over dit onderwerp wordt binnenkort een website gelanceerd. Op deze website worden regelmatig stellingen en pollís geplaatst, om de discussie over dit onderwerp actueel te houden.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Schietvereniging de Vrijheid - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...