Wieringermeer Trail
Uitgegeven op 29-05-2015 om 17:54  |  link  |  bewaar  |  print

WIERRINGERMEER - Atletiekvereniging Wieringermeer heeft de organisatie van de Wieringermeer Trail overgenomen van de groep enthousiastelingen uit Hoorn, die een eerste aanzet tot deze Trail hebben gegeven. De Wieringermeer Trail staat voor zondag 28 juni op het programma.

Over een parkoer van 17 km zullen de deelnemers het uiterste van zich moeten vergen. Door de organisatie wordt een afwisselend parkoer in het Dijkgat-, Robbenoordbos en Wierholt uitgezet. De Trail runners gaan hier over mountainbike paden, gras, en dijk. Door het zeer geaccentueerde parkoer zorgt het voor veel afwisseling, tempo veranderingen en een ware slijtageslag.Trail running neemt toe in populariteit en kenmerkt zich door de grote mate van zelf support. Zo moeten de deelnemers zelf zorgen voor verzorging onderweg. Door de toenemende populariteit is er een limiet gesteld wat betreft het aantal deelnemers. Deelname uitsluitend mogelijk door middel van voorinschrijving op www.inschrijven.nl. Wanneer de limiet bereikt is, wordt de inschrijving automatisch gesloten.

De start is om 12:00 uur op de grote parkeerplaats aan de Noorderdijkweg te Wieringerwerf. (Bekend van de Dijkgatboscross).
Er zijn prijzen voor de eerste 10 aankomende heren en voor de eerste 5 aankomende dames. Verder zal er voor elke deelnemer een herinnering zijn.
Er zijn geen verzorgingsposten langs de route. Deelnemers dienen zich zelf te voorzien van drinken en voeding. Er is de mogelijkheid om een eigen met naam / startnummer voorziene bidon etc. af te geven welke door de organisatie halverwege de route op een tafel zal worden neergezet. Deelnemers dienen deze zelf te pakken.
Ten behoeve van de deelnemers zal de organisatie een grote tent plaatsen. Er is echter geen kleed- en douche gelegenheid. Wel is er de mogelijkheid om na afloop te douchen in heet clubgebouw van AV Wieringermeer. (Tamsmalaan, Wieringerwerf)
Kleding / persoonlijke spullen kunnen worden neergezet bij de start / finish locatie; dit echter wel op eigen risico en verantwoording.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Piet Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...