Gezamenlijke seizoensafsluiting sportverenigingen
Uitgegeven op 28-05-2015 om 11:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De sportverenigingen Succes, Tonegido en Break Out houden zondag 31 mei een gezamenlijke seizoensafsluiting op het sportcomplex. De Evenementen Commissie bestaande uit leden van de drie genoemde verenigingen heeft een gevarieerd programma samen gesteld. Met onder meer een mixed toernooi, een gala wedstrijd en de verkiezing van doelpunt van het jaar. Levende muziek is er ook evenals een barbecue en een grote verloting.

Vanaf 14:00 uur - als alle activiteiten van het Succes- jeugdkamp zijn afgerond- wordt begonnen met het mixed toernooi. Hierin bestrijden Succesleden vanaf de tweede jaars B-junioren, Tonegido leden en Break Out leden elkaar in vier balsporten. Te weten voetbal, handbal , basketbal en tjoekbal. Voor de goede orde. De teams worden gemixt voor aanvang van het toernooi. Dus een team bestaat zowel uit Succes- Tonegido en Break Out spelers.

Er is meer deze middag. Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk is er ook nu weer een gala wedstrijd te bewonderen. Was het voorheen steeds het zesde van Succes tegen het oude vierde die de degens met elkaar kruiste, ditmaal is er een kleine aanpassing gedaan. Het voltallige zesde komt nog wel in de wei maar het oud vierde wordt ditmaal aangevuld met andere oudgedienden bij de club, die nog graag tegen een balletje aan trappen.
Ook worden eventuele kampioenen in het zonnetje gezet bij één van de drie verenigingen. Evenals de dit seizoen gestopte spelers/vrijwilligers ,die hun sporen ruimschoots verdiend hebben bij één van de clubs. En er is de uitreiking van 'De Koen Vink Trofee'. Want wie maakte dit seizoen het mooiste voetbal doelpunt van dit seizoen.

Roland & Ik
Naast het sportieve aspect is er rondom het veld vertier genoeg voor jong en oud. Er brandt een barbecue en er is na afloop van het toernooi ook levende muziek van 'Roland & Ik'
De naam doet vermoeden dat deze zanger een gespleten persoonlijkheid is, maar op het podium weet hij dat uitstekend te verbloemen. Achter de bijzondere artiestennaam gaat trouwens Sascha Geertman schuil en dat is lang niet de eerste de beste. Als toetsenist van de band Liever Live heeft hij namelijk al ruim zijn sporen verdiend in het Noordhollandse uitgaansleven. Successers zouden hem ook nog kunnen kennen van het Oliebollentoernooi van twee jaar geleden.
'Roland & Ik’ speelt zowel gezellige meezingers als oude klassiekers, maar schuwt ook het nieuwe werk niet.
Een ieder die de drie sportverenigingen een warm hart toedraagt is van harte welkom deze middag.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier lossen op de haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...