Theater- en theatertechniekweek
Uitgegeven op 27-05-2015 om 22:51  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Tijdens de laatste week van de zomervakantie, wordt er dit jaar voor het eerst door theater Gniffel in de gemeente Hollands Kroon een theater- en theatertechniekweek georganiseerd voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Met een professionele dramadocent/regisseur gaan we aan de slag om een geweldig leuke voorstelling te maken.

Ben jij dol op theater maken of zingen? Meld je dan aan voor deze fantastische week. Maar let op... er komt ook een groep die zich in die week bezig gaat houden met de technische aspecten van theater. Gedurende de week werk je met de licht- en geluidsets en geniet je van de deskundige mensen van de “LIAISON STUDIO” die in hun studio een techniek-workshop geven, en met wie je de trailer voor de voorstelling gaat maken. Daarbij komt er van “Mad Science Nederland” een professionele docent om je op een spannende manier nog meer te leren over techniek.

Ontmoet leuke nieuwe mensen, en wordt onderdeel van de voorstellingen die we op donderdag de 13e augustus gaan opvoeren. De activiteiten vinden plaats op 10, 11,12 en 13 augustus 2015. Op maandag, dinsdag en woensdag gaan we aan de slag van 9 uur tot 15.00 uur. Op donderdag beginnen we om 13.00 uur en spelen we om 16.30 uur en 19.00 uur de voorstelling (kaartjes zijn al te bestellen bij theater Gniffel voor €2,50 p.p.!!). De activiteiten vinden plaats in de cultuurschuur in Wieringerwerf. Vanaf nu is de inschrijving gestart en je kan je opgeven tot 27 juni. Er is beperkte ruimte in de groepen en VOL = VOL, dus geef je snel op!!!:

Inschrijven voor de week doe je door je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en je keuze voor de theatergroep of de techniekgroep te mailen naar theatergniffel@quicknet.nl. Wees er snel bij want VOL = VOL!!! Heb je verder nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Theater Gniffel op hetzelfde mailadres. Meer informatie vind je op: www.theatergniffel.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouw sluizen Den Oever 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...