Kledingcontainer Dierenasiel Tuitjenhorn
Uitgegeven op 27-05-2015 om 22:08  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Om de kas van het dierenasiel en de dierenambulance te spekken staat er een grote kledingcontainer bij het pand op de Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn.

Per kilo ingezameld textiel krijgt het asiel een leuke financiŽle bijdrage. Vorig jaar werd dit bedrag door Stichting Dierenlot zelfs verdubbeld. Stichting DierenLot is een landelijk goed doel wat opkomt voor dieren in nood. Dit doen zij door lokale en regionale dierenhulporganisaties te ondersteunen.Vanaf de start, 10 maanden gelden, is er maar liefst meer dan 3000 kilo opgehaald.

Dus kleding kasten opruimen is nu nog leuker! Wat mag er in de container: Kleding, schoenen (graag samen gebonden) al het huishoudtextiel, zoals lakens, dekens, gordijnen, kussenslopen, dekbedovertrekken en handdoeken.

Het hoeft niet heel te zijn, wel graag schoon. Uiteraard kan het asiel zelf ook spullen gebruiken. Voor eigen asielgebruik zullen handdoeken, theedoeken en dekens apart worden gehouden. Spullen kunnen bij het asiel worden afgegeven, het liefst in de vuilniszak.

Ophalen is eventueel mogelijk als het meer dan 10 zakken zijn, dan even bellen met 0224-551818.


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins Wilhelm op Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...