De Avondvierdaagse gaat weer van start
Uitgegeven op 23-05-2015 om 23:27  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De 53e editie van de Wieringer Avondvierdaagse gaat op maandag 1 juni van start. Vier avonden wandelen jong en oud over Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook bewoners van het zorgcentrum Noorderlicht en groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen van de partij zijn. Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep is ook dit jaar weer een prijs beschikbaar gesteld. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 2 ˝ , 5 en 10 kilometer.

Soroptimistclub Wieringerland organiseert, met ondersteuning van de Wieringer Zakenclubs, de Wieringer editie van de Avondvierdaagse. Dit jaar wordt uit de opbrengst Speeltuinvereniging Helderse Buurt in Hippolytushoef en het Unicef project Syrië ‘Back to school’, ondersteund. Unicef heeft voor het Soroptimisme in Nederland speciale projecten beschikbaar gesteld, als mobiele scholen en school benodigdheden voor tweeduizend kinderen.De Avondvierdaagse start op het Sportcomplex aan de Belterlaan in Hippolytushoef. Op donderdag 4 juni zullen de wandelaars muzikaal worden binnengehaald. De voorinschrijfavond is op woensdag 27 mei van 19:00-19:30 in de kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido aan de Belterlaan. Deelname kost € 6,-.
Inschrijven op de eerste avond, 1 juni, kan ook, dan zijn de kosten € 6,50.

Vragen vooraf kunnen worden gesteld via e-mail: avondvierdaagse.wieringen@live.nl.
De routes staan op de pagina Op Stap.
Meer informatie op www.soroptimistclub-wieringerland.nl.

De Soroptimistclub Wieringerland, opgericht in 1984, bestaat uit een groep vrouwen die zich inzetten voor de positie verbetering van vrouwen en kinderen. De club, die zich manifesteert in de gemeente Hollands Kroon, organiseert als fundraising diverse evenementen als de Tuinronde, op zondag 14 juni a.s. voor de 15e keer, en de Wandelvierdaagse. Daarnaast steken de vrouwen de handen uit de mouwen voor onder andere Stichting Present en het onderhoud van het Wieringer deel van het Waddenwandelpad. Uit de opbrengst worden regionale, nationale en mondiale projecten, die passen binnen de doelstelling van het Soroptimisme, ondersteund.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Onno Osinga - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...