Woldag in Wieringer eilandmuseum
Uitgegeven op 23-05-2015 om 21:09  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Op 7 juni organiseert het Wieringer eilandmuseum Jan Lont een woldag. Deze begint om 12.00 uur met allerlei bezigheden en demonstraties die te maken hebben met (schapen)wol.Op het terrein van het museum en in de ontvangstruimte worden workshops of demonstraties gegeven door spinsters, breisters, een viltster, een quiltster, een kaartenmaakster en een kokkin. Ook is er op wolgebied van alles te koop.
Vanaf 14.00 uur komen de schapenscheerders en kan men gaan kijken, mits men achter de opgestelde hekken blijft. Echter, is de temperatuur te laag dan wordt het scheren een week uitgesteld. Maar de woldag gaat, hoe dan ook, door!
Bij alle activiteiten liggen intekenlijsten, met daarop de tijden, het maximum aantal deelnemers per keer en de (lage) kosten van de workshops. Die laatste dienen vooraf betaald te worden bij diegene die de workshop geeft. Aangezien de verwachting is dat er veel belangstelling zal zijn, is het aanbevelenswaardig om eerst in te tekenen en daarna rond te kijken. Het belooft een leuke dag voor het hele gezin te worden.


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kaartje tijdens inhuldiging 1980 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...