De Hooijbergh sluit zich aan bij Heemz.org
Uitgegeven op 22-05-2015 om 17:46  |  link  |  bewaar  |  print

BARSINGERHORN - Stichting Heemz.org, gespecialiseerd in kleinschalige zorg op agrarisch georiënteerde bedrijven, is een bedrijf rijker dat zich aansluit bij Heemz.org, namelijk Kinderopvang De Hooijbergh in Barsingerhorn. De Hooijbergh is een kinderopvang waar het buitenleven, lekker bewegen en de ontwikkeling van kinderen centraal staat. De Hooijbergh heeft diverse locaties in de gemeente Hollands Kroon.


Voorzitter Paul Medema van Heemz.org (rechts) overhandigt het bord aan Astrid en Michel Bakker van De Hooijbergh

De Hooijbergh kan, door aansluiting bij Heemz.org, nu ook ondersteuning bieden aan kinderen die extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.
,,We zijn als Heemz.org erg blij dat een zeer professionele organisatie als De Hooijbergh zich bij ons heeft aangesloten. We kunnen veel van elkaar leren vooral op het gebied van kwaliteit en de kruisbestuiving tussen kinderopvang en zorg voor kinderen. Daarnaast is het bijvoorbeeld mooi dat kinderen uit hetzelfde gezin naar dezelfde kinderopvang kunnen gaan, alleen krijgt het ene kind net even wat extra aandacht en begeleiding dan de ander maar ze blijven, bijna altijd, als broers/zussen bij elkaar op één locatie’’, vertelt voorzitter van het bestuur Paul Medema.

Nieuwsgierig geworden naar één van de 26 aangesloten bedrijven? Kijk dan op www.Heemz.org.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Groene Hart vanuit de kerktoren - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...