Wedstrijden Hengelsportvereniging Wieringen
Uitgegeven op 20-05-2015 om 15:18  |  link  |  bewaar  |  print

1e Vrije Zomeravond witviswedstrijd

WIERINGEN - Nadat de eerste zomeravond competitiewedstrijd was afgelast wegens te veel wind en kans op onweer, was het op 13 Mei stralend weer aan de Westfriesevaart. Iedereen was klaar voor het nieuwe seizoen en de verwachtingen waren hoog.

De opkomst was met 14 vissers zeer goed. Edoch de visvangsten vielen erg tegen en de nummer één wist maar 1 visje te verschalken, dit was wel een brasem van 2200 gram. Verder werd er alleen nog door de nummers 2 en 3 vis gevangen en bleven de overige vissers met lege handen staan.

Uitslag: 1. Piet Rotgans - 2200gr, 2. - Jan Barelds, 2000gr, 3. Gerard Beer - 300gr.


Witviswedstrijd

WIERINGEN - De eerste wedstrijd van de Competitie witviswedstrijden werd gehouden aan de Oude Veer te Anna Paulowna. De omstandigheden waren perfect, zonnig en een licht briesje. Harm Bekkema ving de meeste vis.

Iedereen was gemotiveerd en het was Gerrit Veger die het eerste visje wist te vangen. Iedereen ving vis en had het naar zijn zin. Waar normaal gesproken de vissers die het dichtst bij de brug zaten de meeste vis weten te vangen, was het vandaag erg spannend, middenin, op de stekken 6 en 7.
Hier zaten Harm Bekkema en Roel Cruiming, die de één na andere wisten te vangen in het leefnet gooiden.
Op stek 8 zat de heer George v/d Heul, die met een geleende hengel nog een verdienstelijke derde plaats wist te scoren.
De vis wordt op het eind van de wedstrijd zo snel mogelijk gewogen en dan wordt alles weer teruggezet in het water op een humane en visvriendelijke manier.

Uitslag: 1. Harm Bekkema - 17.500 gr, 2. Roel Cruiming - 15.100 gr, 3. George v/d Heul - 3.100 gr, 4. Meindert Korf - 3.000 gr, 5. Evert Metz - 2.500 gr, 6. Gerrit Veger - 1.500 gr.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wieringen oude ansichtkaart, paarden vermoedelijk van Ties Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...