Afscheid voorzitter Bedrijvengroep Niedorp
Uitgegeven op 20-05-2015 om 15:00  |  link  |  bewaar  |  print

NIEDORP - Onlangs nam de Bedrijvengroep Niedorp afscheid van haar voorzitter Jeanette de Boer-Visser na ruim 14 jaar voorzitterschap. Geheel belangeloos heeft zij de vereniging de afgelopen jaren geleid. Haar termijn werd al eens verlengd om de vereniging door de gemeentelijke herindeling te leiden. Na deze herindeling werd zij bovendien ook voorzitter van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK). Tijdens haar voorzitterschap heeft de Bedrijvengroep Niedorp een enorme bloeiperiode doorgemaakt.

Op het officiële moment tijdens de jaarvergadering op 14 april jl. droeg zij de hamer over aan de nieuwe voorzitter André Buikema uit Winkel. Jeanette wilde alleen het voorzitterschap overdragen als zij zeker wist dat het in heel goede en waardige opvolger. Zij gaf aan die in de persoon van André Buikema gevonden te hebben. Tijdens de vergadering werd zij in de bloemen gezet en werd zij door de leden van de Bedrijvengroep Niedorp benoemd tot erelid van de vereniging. Jeanette blijft op de achtergrond nog een jaar als bestuurslid actief en zal namens de Bedrijvengroep ook voorlopig de vertegenwoordiging in de OFHK blijven behartigen.

Na zo’n periode van voorzitterschap is het altijd moeilijk om een cadeau te bedenken. Het bestuur van de Bedrijvengroep Niedorp vond dat een afscheidsreceptie het best passende cadeau was. Op 1 mei jl. werd er dan ook groots afscheid genomen tijdens een afscheidsreceptie in restaurant ’t Anker in Kolhorn door zowel de leden als relaties van de Bedrijvengroep Niedorp. Tijdens deze receptie werd Jeanette door iedereen enorm bedankt voor haar enorme inzet en werd zij geroemd om haar bijzondere kennis van Ruimtelijke Ordening, haar uitgebreide netwerk en haar vermogen om met iedereen contacten te leggen. Of het nou gaat om bestuurders van andere bedrijvengroepen, de politiek, de gemeente of de provincie en natuurlijk bovenal haar aandacht voor de individuele leden.


De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in de omgeving van Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
M.U.Z. ontspanningslokaal - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...