Waterdiertjes vangen in het Kruiszwin
Uitgegeven op 20-05-2015 om 14:05  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Kinderen kunnen op woensdag 17 juni met de gids van Landschap Noord-Holland met vangnetjes aan de gang. Doe je mee om te kijken welke diertjes hier allemaal leven? Je zult ontdekken dat het in het water krioelt van allerlei visjes en andere beestjes. Je kunt ze in loeppotjes doen. Daar kun je ze beter bekijken en er met de zoekkaarten achter komen hoe ze heten.

Ook is die dag de promotiewagen van Landschap Noord-Holland aanwezig, waarin je alles te weten kunt komen over de natuur en wat het Landschap allemaal doet. En natuurlijk hebben we limonade! Neem je vriendje of vriendinnetje mee, dat is nog leuker. Voorwaarde voor deelname is dat er een volwassen begeleider meegaat.

Tijd: 14.00-15.30 uur.
Vertrekpunt: Het begin van het fietspad, het Caloriepad, naast Molenvaart 136, 1761 AM Anna Paulowna.
Kosten: Kinderen 4, kinderen van Beschermers 3,-. Volwassenen mogen als begeleider gratis mee. U kunt zich opgeven via de website www.gaatumee.nl, ter plekke aanmelden en betalen is ook mogelijk.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
En van de drie complexen van 5 uitwateringssluizen te Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...