Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal
Uitgegeven op 19-05-2015 om 14:06  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt op zaterdag 20 juni het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal gehouden. Teams die mee willen doen aan dit populaire en ludieke kampioenschap kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal is in de vijf jaar dat het bestaat uitgegroeid tot één van de populairste programma-onderdelen van het jaarlijkse Dorpsfeest Westerland. Aan het kampioenschap werd vorig jaar dan ook door een recordaantal van 16 teams deelgenomen. De uiteindelijke winnaar van de Wieringer Boardingvoetbal-wisselbeker was toen team Pako. Zij zullen dit jaar de eer moeten verdedigen.


Vorig jaar deed een recordaantal teams mee aan het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal (foto: PR)

Teams en deelnemers die willen meedoen aan het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal kunnen zich vanaf nu telefonisch inschrijven bij Juul Dijkstra van de organisatie: 06-418 548 98. Inschrijven is gratis en kan per team van 4 personen, bijvoorbeeld als groep vrienden, collega’s of club. Maar ook individuele deelnemers kunnen zich inschrijven. Teams hoeven overigens niet alleen uit mannen te bestaan. Vorig jaar lieten vrouwen zien, dat zij ook heel goed kunnen voetballen. Alle wedstrijden worden gespeeld met mixteams, vanaf 13 jaar.

Het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal vindt plaats op zaterdag 20 juni op het terrein van het Dorpsfeest Westerland, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg en begint om 13:00 uur. Inschrijven kan tot en met 5 juni. Meer informatie over het boardingvoetbal is te vinden op de website van het Dorpsfeest Westerland: www.dorpsfeestwesterland.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...