Hoe tevreden bent u over de natuur?
Uitgegeven op 19-05-2015 om 10:21  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Afgelopen zaterdag startte een online Natuuronderzoek van Noord-Holland. Een initiatief van Landschap Noord-Holland en de regionale dagbladen. Het is voor het eerst dat er zon groot natuuronderzoek in Noord-Holland wordt georganiseerd. Iedereen in Noord-Holland kan mee doen. Alle Noord-Hollanders hebben nu de kans te laten weten wat natuur voor hen betekent. En hoe tevreden zij over die natuur zijn. Onder deelnemers aan het onderzoek wordt een mooie prijs verloot: een rondvlucht boven Noord-Holland.

Welk dier staat symbool voor Noord-Holland? Hoe waardeert u de natuur in uw directe omgeving? Hoe ziet u de toekomst voor natuur? Dat zijn een aantal vragen die in het natuuronderzoek Noord-Holland 2015 worden gesteld. Via www.natuuronderzoek2015.nl kan iedereen tot 26 juni mee doen. Natuurkenners of juist niet. De vragen zijn leuk en gemakkelijk te beantwoorden. Het onderzoek is online en verplicht deelnemers tot niets. En er is een mooie prijs te winnen: een rondvlucht van 1 uur, voor 2 personen boven Noord-Holland.


Ree - foto Menno Schaefer

De resultaten van het onderzoek levert vooral Landschap Noord-Holland belangrijke informatie over hoe zij als d natuurorganisatie van Noord-Holland de natuur zo aantrekkelijk mogelijk kan maken. Het onderzoek maakt duidelijk hoe Noord-Hollanders de natuur waarderen. Hoe ze de natuur gebruiken en hoe ze de toekomst voor die natuur zien. Maar ook waar verbeteringen nodig zijn. Het onderzoek biedt deelnemers bovendien de mogelijkheid een stem te laten horen en invloed uit te oefenen richting de politiek.
Resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in de regionale dagbladen, de website en in het tijdschrift van Landschap Noord-Holland.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
New York Times - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...