Voorzitterswisseling en nieuw project bij Bright Singing
Uitgegeven op 18-05-2015 om 12:29  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Tijdens de jaarvergadering van het koor Bright Singing is in Middenmeer de voorzittershamer in andere handen overgegaan. Anny Kempeneers gaat zich vanaf 12 mei vol enthousiasme op haar nieuwe taak richten. Het koor gaat werken aan een nieuw project: Muziek van The Beatles.

De nieuwe voorzitter Anny Kempeneers richtte zich in haar welkomstwoord tot de vertrekkende voorzitter Piet Geertsma.
Piet was zes jaar geleden de initiatiefnemer van het gemengde koor. Hij werd daarbij gesteund door Wies Weijdema en Tanja van Dijk. Dit drietal voelde goed aan dat een ongebonden koor in de Wieringermeerpolder in een grote behoefte zou voorzien.


De oude en de nieuwe voorzitter: Piet Geertsma en Anny Kempeneers

Met ongeveer 75 leden wordt elke dinsdag enthousiast gerepeteerd in de Meerbaak in Middenmeer. Er wordt steeds naar een nieuwe uitdaging gezocht. Die is gevonden in het Beatles-project. De muziek van de Beatles veranderde de wereld en daarmee het landschap waarin de mensen in 1960 leefden. De ontwikkeling en verfijning van hun muziek wordt door de keuze van de te zingen liedjes gevolgd. De diverse stijlen zijn veelomvattend: van rock, country en ska tot psychedelische muziek en luisterliedjes.
Verschillende bekende liedjes zijn voor het koor bewerkt en blijken nog steeds heel fijn om te zingen en om naar te luisteren. De bedoeling is dat dit vrij grote traject in het volgende voorjaar tot uitvoering komt.
Elke week wordt daar naar toegewerkt en er kunnen nog wel wat zangers en zangeressen aan mee doen. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom! Met name sopranen en tenoren worden blij ontvangen.

Informatie kan worden ingewonnen via email secretaris.bright.singing@ziggo.nl of bij Anny Kempeneers (06-10308592).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij te Stroe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...