Kapsalon De Dubbelde Skeer geopend
Uitgegeven op 17-05-2015 om 16:51  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Bonnie Folkers heeft naast haar woning aan de Dubbelde Skeer een kapsalon geopend. Zo kan zij lekker thuiswerken en de twee kinderen, Bram en Dirk, bij haar in de buurt houden.


Op de foto van links naar rechts, Dirk, Bonnie en Bram. De garage is verbouwd tot een mooie kapsalon met plaats voor twee klanten voor de spiegel plus een stoel waar de haren gewassen kunnen worden.

Bonnie is al jaren een bekend gezicht in Hippo. Een aantal jaren geleden runde zij de kapsalon in de Klieftstraat, daarna was zij werkzaam o.a. in de kapsalon op 't Hoekje. Om de kinderen niet te vaak onder te hoeven brengen bij anderen werd besloten om thuis te gaan werken. De naam van de salon is vernoemd naar de straatnaam 'De Dubbelde Skeer', Skeer is Wierings dialect voor schaar, vandaar.De Dubbelde Skeer is geopend op maandag van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op dinsdagmiddag van
12:00 uur tot 17:00 uur en op donderdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. In overleg wordt er op afspraak voor bijvoorbeeld een trouwerij of feestje natuurlijk ook gewerkt op andere dagen. Voor een afspraak kunt u een bellen met Bonnie: 06 28412260.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Primulastraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...