Hysterische 31-jarige vrouw mishandelt agent
Uitgegeven op 14-05-2015 om 14:16  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De politie heeft woensdag een 31-jarige vrouw uit Hippolytushoef aangehouden die een politiemedewerker heeft beledigd en geschopt.

Agenten waren op de Hendsweel waar een controle werd gehouden op het naleven van afspraken omtrent dierenwelzijn. Omdat de afspraken niet waren opgevolgd, werd besloten de dieren uit de woning te halen. De verdachte probeerde een inspecteur van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming aan te vallen. Toen de politiemedewerker dit probeerde te voorkomen, kreeg hij een schop van de vrouw. De verdachte is aangehouden voor verhoor.

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten, zonder te worden gehinderd, hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...